dijous, 6 de desembre del 2018

Edicions de l'Ajuntament de Vilafranca

Opuscle de 36 pàgines a un color, coberta a dos colors (170 x 230 mm.) amb un pròleg de la Comissió de Cultura i el text amb dibuix dels nou treballs premiats en el primer Concurs de Narració, Contes i Poesia de Nois i Noies de l'Alt Penedès. Març- abril 2001. N'oferim sols la coberta.


Opuscle de 20 pàgines a un color, coberta a dos colors (140 x 215 mm.), publicat per la comissió de Cultura de l'Ajuntement de Vilafranca el 1984, amb disseny i maquetació de Francesc Osuna, patrocini de Caixa Penedès i realitzat als tallers Viosin-Mateu. Aporta les referències de 39 entitats vilafranquines, ordenades per l'any de fundació, indica també altres noms que ha tingut, activitats que porta a terme, serveis que ofereix, adreça social, responsable a qui adreçar-se, dies de funcionament, etc. N'oferim sols la coberta.

Opuscle de 24 pàgines a un color (125 x 175 mm.) publicat el 1996 amb la conferència pronunciada l'any anterior en la diada de l'Onze de Setembre al saló de sessions de l'Ajuntament de Vilafranca. Inclou el parlament introductori de Marcel Esteve, llavors regidor de Cultura de l'Ajuntament. N'oferim sols la coberta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada