dilluns, 6 de març del 2017

Cursos prácticos de análisis comerciales de vinos (I)

Estación de Viticultura y Enología de Villafranca del Panadés. Cursos prácticos de análisis comerciales de vinos, alcoholes, tártaros y heces, vinagres y productos enològicos. Opuscle de 36 pàgines, de les que 24 numerades impreses sobre paper crema, 8 no numerades de fotografies, sobre paper blanc semi-couche i 4 de coberta, (17 x 24'5 cm), imprès a cal Claret, a Vilafranca. sense data. A la contracoberta es llegeix el que es pot interpretar com a publicació número 7 i, indubtable, cinquena edició, el que ens porta a pensar que es podia tractar del programa del curs que es lliurava als alumnes cada any. Saumell el dóna com del 1914 (Saumell, Antoni et. alt. Estació de Viticultura i Enología de Vilafranca del Penedès. 1903-2003. Cent anys d'història. Ed. Incavi, 2003).

Primera meitat de l'opuscle.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada